FIT CIRCLE 

Met behulp van Fit Circle voel jij je echt fit! Verbeter je kracht, coördinatie, evenwicht, uithoudingsvermogen en snelheid. Wat je reden ook is om te sporten bij ons is iedereen welkom! Let op: de minimale leeftijd is 16 jaar omdat we ook trainen met behulp van gewichten. 

 

Met behulp van gewichten, elastieken, booty bands, mini airtracks, je eigen lichaamsgewicht en coördinatie materiaal zorgen wij elke week voor een sportief circuit. We focussen ons met name op circuittrainingen en high-intensity interval trainingen. Een circuit bestaat uit verschillende onderdelen voor elk onderdeel staat een bepaalde tijd, als de tijd om is volgt een korte pauze en een wisseling naar het volgende onderdeel. De trainingen hebben als doel het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. We trainen elke week de beenspieren, bilspieren, buikspieren, armspieren, rugspieren en borstspieren. De trainingen zijn zo veel mogelijk in de buitenlucht. Is het enorm slecht weer? We verplaatsen de training of regelen een binnen locatie. Wij hechten naast sportiviteit veel waarde aan gezelligheid daarom organiseren we minstens 1x per kwartaal een sportief uitstapje of een clinic. 

 

Bleskensgraaf: de trainingen zijn op vrijdagen van 20:15 tot 21:15 we verzamelen buiten bij de Spil.

Nieuwpoort: de trainingen zijn op woensdagen van 8:45 tot 9:45 we verzamelen buiten bij de grote parkeerplaats tegenover de Spar.

Nieuwland: de eerste training start op maandagavond 16 mei van 19:30 tot 20:30 op het voetbalveld (Geer)