Mijn naam is Joyce, 29 jaar. In mijn jeugd heb ik tien jaar lang met heel veel plezier in verschillende selecties geturnd. Inmiddels heeft het turnen ruimte gemaakt voor crossfit en banen zwemmen. 

 

Ik heb de opleiding kwalificatie structuur en sport gymnastiek trainer gevolgd en mijn diploma behaald. Naast dit diploma heb ik de afgelopen jaren ook bijscholingen gevolgd: airtrack, freerunning, parkour, tumblingbaan, mentaal coachen, bewegen op muziek, praktijkbegeleider binnen de sport, veilig sportklimaat, nijntje beweegdiploma peuters/kleuters, EHBO en reanimatie.

 

Na 14 jaar trainer te zijn geweest bij verschillende sportverenigingen met altijd een stiekeme voorliefde voor het onderdeel sprong ben ik nu toe aan een nieuwe uitdaging:  FIT ON AIR  Het plezier staat hier op nummer 1 en sporters van verschillende leeftijden leren van en met elkaar zonder prestatiedruk! 

 

Het positieve sportklimaat staat bij Fit on air altijd centraal! Elk sportmoment moedigen de sporters elkaar aan om fysieke en mentale sportdoelen te behalen. Ik zet me 100% in om elke sporter positief te coachen en te begeleiden. Ik geniet enorm van een positieve sfeer binnen het team en verwacht van ouders dat zij alle sporters ook op een positieve manier benaderen. 

 

Ik zie je graag een keertje tijdens een training, activiteit, clinic of kinderfeestje! 

 

Groetjes,

Joyce