Het sportiefste kinderfeestje!

Supfeestje met trainer 

Met opblaasbare supboards en een peddels beleven jullie een spetterend kinderfeestje. Zwemdiploma A en het dragen van de Fit on air zwemvesten is verplicht! Er gaat een trainer met jullie mee om het suppen onder de knie te krijgen en onderweg doen we de leukste sup spellen. Bij mooi weer zullen we uiteraard ook een zwemstop maken! Er zijn 8 supboards beschikbaar maar er kunnen ook twee kinderen op 1 sup peddelen. De maximale groepsgrootte is 10 kinderen i.v.m. de veiligheid. De totaalprijs is 127,99 ongeacht het aantal kinderen. 

 

Lasergamen zonder trainer 

Huur het koffertje met 12 laserguns. Tover het bos, het veld, de achtertuin of de schuur om in een gebied vol met bunkers en schuilplekken. Samen met je team rennen, verstoppen en schieten! Het koffertje kan opgehaald worden in: Leerdam, Bleskensgraaf, Oud-Alblas en Nieuwpoort. 

 

Turn, freerunning of lasergamen feestje met trainer in de gymzaal 

Salto's, flikflakken, koprollen, radslagen, sprongen, handstanden, lasergamen, voetballen, spellen of heb jij zelf een ander leuk idee? Vier je feestje in de gymzaal. Klik op contact vul het formulier in en dan maken we er samen een TOP feest van! Tarieven zijn vooral afhankelijk van de huurprijs van de gymzaal naar keuze.